top of page
Writer's pictureFanis K

ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΑΦΝΩΝΑ

Δάφνη-Μικρασιατική 0-0


Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής μας υποδέχτηκε με λευκή ισοπαλία. Η Δάφνη που ήθελε τους 3 βαθμούς για να μείνει στον μείον ένα από τη Θύελλα, βρέθηκε αντιμέτωπη κόντρα σε μια Μικρασιατική, που ήθελε να βάλει ένα στοπ στα αρνητικά αποτελέσματα. Με αρκετά αμυντική νοοτροπία, περιόρισε αρκετά το κέντρο της Δάφνης, με συνέπεια όμως να μην απειλήσει σχεδόν καθόλου την εστία του Ξηνταριανού.


Με τη σέντρα η Δάφνη είχε την υπεροχή, κρατούσε μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να βρει χώρους. Πίεζε ψηλά την ομάδα του Γιάννη Λύκου, αλλά δεν επωφελήθηκε από κάποιο κλέψιμο. Η ομάδα των Καμποχώρων, με στατικές φάσεις κυρίως προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα. Από μία στατική φάση, όμως, έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Κούτικα να σώζει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Βέντου. Από την άλλη η Μίκρα προσπαθούσε να βγει στον χώρο, χωρίς να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία.


Στο δεύτερο μέρος, όπως αναμενόταν, η Δάφνη πίεσε περισσότερο, αφήνοντας περισσότερους χώρους στα μετόπισθεν της. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το γήπεδο και δημιούργησαν από τις πλευρές, χωρίς επιτυχία. Οποιαδήποτε εκτέλεση είτε κόρνερ, είτε μακρινού φάουλ, εξολοθρεύτηκε από τον εξαιρετικό Συριώδη. Στις καθυστερήσεις η Δάφνη έχει δοκάρι με φάουλ του Φελίπε και έχει μια μοναδική ευκαιρία με τον Σεκ να μη μπορεί να νικήσει τον φύλακα-άγγελο της Μικρασιατικής. Η Μίκρα βγήκε στη κόντρα, είχε προϋποθέσεις, χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει με τελική προσπάθεια. Λίγο πριν τις καθυστερήσεις  χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Μάσιμο να σουτάρει από μακρία, ενώ θα μπορούσε να παίξει κάθετη πάσα και να βγάλει τον συμπαίχτη του σε πλεονεκτική θέση κόντρα στον Ξηνταριανό.


Η ομάδα των Καμποχώρων διαμαρτύρεται για πέναλτι σε τρία χέρια με τον διαιτητή Βαλλιάνο να μην συγκινείται σε καμία φάση, δείχνοντας χαρακτηριστικά, πως το χέρι είναι σε φυσική θέση. Μετά από αυτό το 0-0 η Δάφνη φτάνει τη Θύελλα, που έχει ματς λιγότερο και έχει απόσταση αναπνοής από τον Ποσειδώνα (23β-22β). Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Λύκου πήρε σημαντικό αποτέλεσμα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους

  

コメント


bottom of page