top of page
  • Writer's pictureFanis K

ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου του έτους 2023-2024, οι ομάδες και οι διοικήσεις τους ξεκινούν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ο σχεδιασμός, ξεκινάει από τους προπονητές και αυτό έχει φανεί ιδιαίτερα τις περασμένες μέρες. Πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά, τον χάρτη με τους προπονητές. 

 

 

• ΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ 

Εδώ θα δούμε τους προπονητές που έχουν κλεισμένη τη θέση τους για τη νέα σεζόν. Ο Πύργος, ανανέωσε τη συνεργασία του, με τον Μιχάλη Λαγούδη, μια πολύ λογική κίνηση, ύστερα από την εξαιρετική χρονιά που έκανε η ομάδα από το Πυργί. Η Δάφνη θα συνεχίζει να πορεύεται με τον Μανώλη Παπαδόπουλο τον οποίο απέκτησε, στη διάρκεια των πλέι-οφ της Α’ κατηγορίας.  

Χωρίς προπονητή παραμένει για την ώρα ο Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου Συκούση, μετά τη κοινή λύση της συνεργασίας με τον Δημοσθένη Κάβουρα, ο οποίος ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο και έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο Κανάρης Νενήτων, θα έχει για οδηγό τον Νίκο Χαβιάρα, ανερχόμενο προπονητή, που είχε δουλέψει σε Ένωση και Δάφνη. Μία ακόμα ομάδα που δεν έχει ανακοινώσει τον προπονητή της νέας σεζόν είναι η Μικρασιατική. Γνωρίζουμε πως ο Γιάννης Λύκος δεν θα είναι στον πάγκο της Μίκρας, αφού έχει κλείσει στο Κλασικό για τη νέα χρονιά. Έτσι, ο Ολυμπιακός Χίου/Κλασικό θα έχει στον πάγκο του έναν προπονητή με εμπειρία απο τα γήπεδα της Α΄κατηγορίας. Ο Βαρβασιακός θα πορευτεί στη προσπάθεια του να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία με τον Μίμη Γιοβανάκη.  

Από τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, επίσημη, μόνο, είναι η αποχώρηση του Ρυθιανού απο την τεχνική ηγεσία του Άτλα Νεοχωρίου.  

 

• ΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ 

Εδώ θα δούμε τους προπονητές οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον τους.  

Η πρωταθλήτρια Θύελλα θα κάνει ένα από τις ηχηρότερες κινήσεις των τελευταίων ετών, φέρνοντας τον Αλέξη Αλεξανδρή στον πάγκο της. Το ντόμινο ξεκινάει με τον Μιχάλη Χατζηδάκη να αποχωρεί απο τους πρωταθλητές και να βρίσκεται κοντά στον “ελεύθερο” πάγκο της Μικρασιατικής.  

Ο Ηρακλής και ο Ποσειδώνας, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν με τους ίδιους προπονητές στον πάγκο τους. Γίωργος Κακούσιος και Σταμάτης Ξύδας, αντίστοιχα θα βρίσκονται στην ηγεσία των ομάδων απο τα Θυμιανά και τα Καρδάμυλα. 

Οι 2 νεοφώτιστοι της κατηγορίας, Βροντάδος και Λαίλαπας θα συνεχίσουν και αυτοί με τους ίδιους ανθρώπους στους πάγκους τους. Ο πολύπειρος προπονητής, Χριστόφορος Τσατσαρώνης, μετά την ιστορική σεζόν που έκανε με τον Βροντάδο, στην πρώτη αγωνιστική χρονιά της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για τον Λαίλαπα, ο οποίος θα έχει τον Γίωργο Ζαννίκο στον πάγκο του.  

 

• ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ 

Για τη πρώτη κατηγορία, ελέυθερος είναι ο πάγκος του Ατρομήτου, ενώ μένει να φανεί αν ανακοινωθεί επίσημα ο Χατζηδάκης απο τη Μικρασιατική.  

Τα σενάρια φουντώνουν πολύ έντονα στην Β’ κατηγορία. Ο Όμηρος Καλλιμασιάς, που έχασε την άνοδο οριακά απο τον Λαίλαπα, φημολογείται οτι δεν θα συνεχίσει με τον Μοντιάδη Μερκούριο. Σε συνδυασμό με αυτή την είδηση, αν αδειάσει ο πάγκος του Ομήρου, φαβορί για τη θέση αυτή είναι ο Σταμάτης Παλάβρας.  

Ερωτηματικό αποτελεί ο πάγκος του Πανοινούσσιου, ενώ ο Νίκος Κλαδιάς αναμένεται να αποχωρήσει απο τη Καλαμωτή και γενικότερα απο τους πάγκους του αντρικού. Κοντά στο να καλύψει το κενό αυτό, είναι ο Ρυθιανός, χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση απο κάποια πλευρά.  


Επι της ουσίας, βρισκόμαστε στη πρώτη μέρα του καλοκαιριού και υπάρχουν αρκετές φήμες που συνδέουν προπονητές με ομάδες. Το καλοκαίρι αναμένεται μεγάλο με πολλές φήμες και αρκετές προσπάθειες απο τους ιθύνοντες των ομάδων.  

 

385 views0 comments

コメント


bottom of page