top of page
Writer's pictureFanis K

ΦΟΒΕΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΑΤΣΑΡΑ

Ηρακλής-Ατρόμητος 4-3 Ελευθερίου, Σαμιώτης x2, Κακούσιος / Σ. Σούκας, Α. Νύχτας, Μπορμπότης




Ηρακλής και Ατρόμητος, σε ένα χορταστικό ματς με τελικό αποτέλεσμα 4-3, αποζημίωσαν τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο των Θυμιανών. Ένας αγώνας που τα είχε πραγματικά όλα, γκολ, αποβολές, ένταση και διαμαρτυρίες για τη διαιτησία.


Η δράση δεν άργησε να ξεκινήσει με τον Ατρόμητο να παίρνει προβάδισμα στο 7’ με την απευθείας εκτέλεση του Σούκα, μετά το λάθος του τερματοφύλακα του Ηρακλή. Στη συνέχεια ο αγώνας είχε πολύ γρήγορο ρυθμό με τις 2 ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ηρακλής ισοφάρισε με την κεφαλιά του Ελευθερίου. Σε εκείνο το σημείο, η ένταση μεταφέρθηκε στους πάγκους με τον διαιτητή Ντάτη να διακόπτει πολύ συχνά τον αγώνα. Με τις συνεχόμενες διακοπές ο ρυθμός έπεσε και λίγο πριν την ανάπαυλα, σε μια φάση διαρκείας, ο Εβαρίστο πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του (μαζί με τον ΤΦ του Ηρακλή) βρέθηκε στη γραμμή του αούτ και σούταρε με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και ο Νύχτας βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να σπρώξει τη μπάλα στο κενό τέρμα.


Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε η ένταση, με το καλημέρα, με τον Ηρακλή να ζητάει πέναλτι και τον πάγκο της ομάδας να διαμαρτύρεται έντονα. Λίγα λεπτά αργότερα, οι διαμαρτυρίες μεταφέρθηκαν στους φιλοξενούμενους, μετά το πέναλτι που δόθηκε για την ομάδα των Θυμιανών. Από την άσπρη βούλα ο Σαμιώτης έκανε το 2-2, όμως 3 λεπτά αργότερα ο Μπορμπότης απάντησε κάνοντας το 2-3 με φοβερή κεφαλία από κόρνερ. Οι φάσεις συνεχίστηκαν με τον Ηρακλή να κάνει ότι μπορεί για να πάρει μέτρα και τον Ατρόμητο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα κενά που άφηναν οι γηπεδούχοι. Το 3-3 προήλθε από ένα φοβερό συρτό σουτ του Σαμιώτη μέσα στην περιοχή. Ενώ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε ισορροπία, στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής έκανε ότι μπορούσε για να πάρει το ματς, με τον Ατρόμητο από την άλλη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις του. Στο φινάλε του αγώνα ο Δημήτρης Κακούσιος που σκοράρει για 3ο σερί ματς έδωσε άλλη μια νίκη στις καθυστερήσεις για την ομάδα των Θυμιανών. Πριν έρθει το 4-3 όμως ο Ηρακλής είχε βρει 3 κλασικές φάσεις με τον Θεοδωρακόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά. Σίγουρα, αποτελεί από τους διακριθέντες του Ατρόμητου, αφού, παρά τα 4 γκολ που δέχτηκε, όποτε χρειάστηκε (ειδικά στο τέλος) κρατούσε με όποιον τρόπο μπορούσε την ομάδα του στο παιχνίδι.

οι πανηγυρισμοί στο 4-3 του Κακούσιου


Για άλλη μια φορά αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ντάτης, ο οποίος σε 90 λεπτά κατάφερε, όχι μόνο να αφήσει και τις 2 ομάδες παραπονεμένες αλλα και να κόψει τον ρυθμό για παρατηρήσεις στους πάγκους. Αν βάλουμε στην άκρη τα παρατράγουδα όποιος βρέθηκε στο γήπεδο είδε ένα ωραίο παιχνίδι



   οι πανηγυρισμοί με το σφύριγμα της λήξης


Comments


bottom of page