top of page
Writer's pictureFanis K

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ - ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΗ Β’ Ο ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ

Όλα τα αποτελέσματα για την 17η αγωνιστική σε Α κατηγορία και Β κατηγορία


Το Σάββατο στο μεγάλο ματς της ημέρας ο Ηρακλής γνώρισε διασυρμό, απο τη πολύ φορμαρισμένη Δάφνη με 1-5. Η ομάδα του Νίκου Χαβιάρα μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο και προηγούταν στο ημίχρονο με 0-2. Ο Δαφνώνας δεν κατέβασε ρυθμό στο 2ο μέρος και πέτυχε άλλα 3 γκολ φτάνοντας τον δείχτη του σκορ στο 0-5. Απο ένα γκολ είχαν οι Βέντος, Μαθιούδης, Σιδεράκης και 2 ο Σεκ. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ηρακλή ήταν να μειώσει σε 1-5 με τον Σαμιώτη . Έτσι η Δάφνη πιάνει κορυφή για πρώτη φορά μετα την 9η αγωνιστική. Απο την άλλη ο Ηρακλής μπαίνει σε μπελάδες, αφού τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Κανάρη στα Νένητα, οπου με νίκη του Κανάρη θα μείνει εκτός μπαράζ. 


Στο Πυργί, το Κλασικό πήρε κεφάλι στο σκορ μετα το εύστοχο πέναλτι του Ορφανούδη, αλλά η χαρά των παιχτών του Κλασικού δεν κράτησε, ούτε λεπτό, με τον Καπό να ισοφαρίζει άμεσα σε 1-1. Ένα παιχνίδι, το οποίο το Κλασικό πήγε για να το χτυπήσει και έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Το ίδιο δεν ίσχυε για τον Πύργο, που με τον Καπό, ξανά, έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 


Σε ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικής σημασίας ο Ατρόμητος νίκησε με 3-1 τη Μικρασιατική. Αν και το 0-0 φαινόταν σαν πιθανό σκορ για το ημίχρονο, ο Ατρόμητος βρήκε 2 γκολ πριν την ανάπαυλα και έκλεισε το α’ μέρος , με διαφορά 2 γκολ. Ένας πρώην παίχτης του Ατρομήτου, ο Γκάγκας, μείωσε σε 2-1 αλλα η ομάδα του Γιάννη Λύκου, δε μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Και έτσι, ο Ατρόμητος που βρήκε χώρους έκανε το 3-1 στη κόντρα και κλείδωσε τη νίκη. Τα γκολ για τον Ατρόμητο οι Παντελής Σούκας και Εβαρίτο (2).   


Στο Δημοτικό Στάδιο, το σερί του Κανάρη σταμάτησε ο μαχητικός Βαρβασιακός. Ο Κανάρης με τα γκολ που δέχτηκε απο Μουτάφη και Μπογίαν δέχτηκε για πρώτη φορά πάνω απο 2 γκολ μετά απο τη 4η αγωνιστική και της 12 Νοεμβρίου. Μεγάλο ήταν το βαθμολογικό πλήγμα για την ομάδα των Νενήτων, αφού σε συνδυασμό με την ήττα του Ηρακλή θα μπορούσε να φτάσει την ομάδα απο τα Θυμιανά στους 27 βαθμούς. 


Στα Καρδάμυλα, ο Ποσειδώνας έδειξε τα δόντια του και ξέσπασε με πολύ έντονο τρόπο κόντρα στη Θύελλα, σε μια εξέλιξη που κανένας δεν περίμενε. Ο Ποσειδώνας, που έψαχνε τη νίκη εδω και 4 αγώνες, κόντρα στη Θύελλα που ήταν σε θετική αγωνιστική περίοδο, κατάφερε να πετύχει 5 γκολ και να δώσει μια μεγάλη απάντηση, όχι μόνο στους αντιπάλους του αλλά και στην ίδια την ομάδα. Πρωταγωνιστής για την ομάδα των Καρδαμύλων ο Σκανδάλης που πέτυχε χατ-τρικ. Ξεχώρισε και ο Σαββίδης για την ομάδα του Σταμάτη Ξύδα που σε κομβικά σημεία του αγώνα κράτησε το 0. Βασιλάκης και Χαβιάρας βρήκαν δίχτυα στο ιστορικό απόγευμα του Ποσειδώνα. Προφανώς, στη Θύελλα θα ήθελα να ξεχάσουν τα πάντα (και άμεσα) απο αυτό το παιχνίδι, με την ομάδα του Χατζηδάκη να μην έχει τίποτα θετικό να κρατήσει. Ίσως αν κρατούσαν κάτι θα ήταν το γκολ του Μπρούση, που έχει βρει τον εαυτό του και μας δείχνει την ποιότητά του. 


 

Η Β’ κατηγορία άνοιξε με γκολ και θέαμα στη Καλλιμασία. Όμηρος και Λέων ήρθαν αντιμέτωποι με τον Όμηρο, να πετυχαίνει νίκη με το 5-2. Τα γκολ για την ομάδα της Καλλιμασιάς οι Δελερές, Κιάφα, Γρίγος και εις διπλούν ο Κεφαλονίκας. Ο Λέων ισοφάρισε 2 φορές, μία με τον Αμύγδαλο και μια με τον Σίμο. 


Η Καλαμωτή, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια είχε εύκολο έργο κόντρα στη Φάρκαινα. Με 2 γκολ του Σ. Κάτσα, ένα του Πάλι και ένα του Τομάζου, ολοκλήρωσε τη κανονική διάρκεια με νίκη 0-4. 


Τα γκολ δεν έχουν σταματημό στη Β’ και τρανή απόδειξη η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαίλαπα και Άτλα, με τελικό σκορ 5-4. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα των Λειβαδιών ο Τακτικός, ενώ ο Ντόμε έκανε το 2-0. Ενδιάμεσα υπήρξε χαμένο πέναλτι για τον Λαίλαπα. Στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου μέρους ο Άτλας ισοφάρισε σε 2-2, με τον Φιστέ να απαντάει 10 λεπτά αργότερα και να κάνει το 3-2. Το σκορ έφτασε στο 5-2 με τα γκολ Τακτικού και Ζαννίκου, με τον Καζάκο να βρίσκει 2 γκολ αργά για το 5-4. Έτσι ο Λαίλαπας έκλεισε θέση στα μπαράζ ανόδου. 


Στις Οινούσσες, ο Βροντάδος συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν έχει αντίπαλο, περνώντας νικηφόρα με 0-1. Θετική η εμφάνιση του Πανοινούσσιο, που δεν του είναι αρκετή, καθώς σε περίπτωση που ηττηθεί τη Κυριακή απο την Ένωση θα μείνει εκτός πλέι-οφ 


Comments


bottom of page