top of page
Writer's pictureFanis K

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Η 15η αγωνιστική σε Α’ κατηγορία και Β’ κατηγορία μας επιφυλάσσει ενδιαφέροντα παιχνίδια το Σάββατο, αλλά ξεχωρίζουν τα ντέρμπι της Κυριακής.


Το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο (ώρα 15:30), η Μικρασιατική, θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Ηρακλή Θυμιανών. Η ομάδα των Θυμιανών τρέχει ένα νικηφόρο σερί επτά αγώνων, το οποίο ξεκίνησε στο 6-0 απέναντι στη Μίκρα για το κύπελλο. Η Μικρασιατική, που ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από την 9η θέση, θα δει τον Ηρακλή να παρατάσσεται χωρίς τον Δ. Κακούσιο (λόγω αποβολής) και τον Νίκο Ζαμπετάκη.


Την ίδια ώρα στον Άγιο Γεώργιο, ο Ατρόμητος θέλει να εξαντλήσει τις δικές του πιθανότητες για είσοδο στην 5άδα, κόντρα στο Κλασικό. Από την άλλη η ομάδα του Κλασικού θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι μπορεί, όπως και έκανε στο 3-3 του πρώτου γύρου. Πάντως, η ομάδα του Μαθιούδη ψάχνει τους πρώτους της πόντους στον δεύτερο γύρο.


Τη Κυριακή, το παιχνίδι ανάμεσα σε Βαρβασιακό και Πύργο θα διεξαχθεί σε αρκετά ιδιαίτερες συνθήκες. Με σέντρα στις 11:30 το πρωί, οι ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων θα ταλαιπωρηθούν αρκετά. Ακόμα, οι γηπεδούχοι έχουν να ηττηθούν από την 11η αγωνιστική, ενώ ο Πύργος από την 8η.


Στις 15:00 στα Καρδάμυλα, θα διεξαχθεί ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ποσειδώνα και Δάφνη. Και οι 2 ομάδες ψάχνουν αντίδραση μετά τις ήττες τους από Πύργο και Κανάρη με 4-3 και 1-4 αντίστοιχα. Ο Τζαμουτζαντώνης θα διευθύνει την αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Επιπλέον, ο Ποσειδώνας θέλει να δώσει απαντήσεις και να πάρει τη ρεβάνς από το 3-0 του πρώτου γύρου.


Το άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι της Κυριακής είναι αυτό ανάμεσα σε Θύελλα και Κανάρη στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο. Και οι 2 ομάδες έρχονται από σημαντικές νίκες, και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.  Ο Κανάρης, έχει και αυτός αήττητο σερί, αλλά έχει μόνο μια νίκη εκτός έδρας (το 1-4 με Δάφνη). Η Θύελλα δεν έχει ηττηθεί φέτος ως γηπεδούχος και έχει φέρει 2 ισοπαλίες κόντρα σε Πύργο και Δάφνη.

 


Στο Β’ τοπικό το Σάββατο στις 15:30 ο Βροντάδος θα δοκιμαστεί στο Γήπεδο Σέντα κόντρα στην Ένωση. Στον α’ γύρο η Ένωση ήταν η πρώτη ομάδα που βρήκε δίχτυα απέναντι στον Βροντάδο. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Τσατσαρώνη, έχει θέσει ως στόχο το αήττητο.


Τη Κυριακή στις δώδεκα το πρωί, η Καλαμωτή έχει ευκαιρία να αντιδράσει με αντίπαλο τον Λέων. Ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχτεί πολύ επικίνδυνο, για τους γηπεδούχους αν δεν είναι συγκεντρωμένοι. Στις 15:00 ο Άτλας έχει μεγάλη ευκαιρία να φτάσει την Ένωση στους 18 πόντους αν περάσει το εμπόδιο της Φάρκαινας στο Φαφάλειο.


Το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής για την κατηγορία είναι ανάμεσα στον Όμηρο και τον Πανοινούσσιο. Η ομάδα της Καλλιμασιάς έχει 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τελευταία ήττα να είναι αυτή με 1-0 από τον Πανοινούσσιο. Η ομάδα από τις Οινούσσες, που έχει ηττηθεί 2 φορές φέτος στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε τη χρονιά με αποκλεισμό στο κύπελλο κόντρα στον Όμηρο στο γήπεδο «Νίκος Σύλλας» .


Ο Λαίλαπας έχει ρεπό

Comments


bottom of page