top of page
Writer's pictureFanis K

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ – ΟΜΗΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ Β

Η ανασκόπηση της 15ης αγωνιστικής για Α’ κατηγορία και Β’ κατηγορία.


Στο Α’ τοπικό, η αγωνιστική ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τη μεγάλη νίκη της Μικρασιατικής κόντρα στον Ηρακλή με 2-1. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Ατρόμητος, σκότωσε το Κλασικό με γκολ στο 90’. Αν και το Κλασικό πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντεμίρι στο 43’, ο Βέκιος με 2 δικά του γκολ έδωσε μια σημαντική νίκη στον Ατρόμητο. Το πρώτο γκολ το σκόραρε στο 50’ και στις καθυστερήσεις έκανε το 2-1. Έτσι πλέον βρίσκεται στο +13 από τη ζώνη του υποβιβασμού και μπορεί να νιώθει ασφάλεια ενόψει των πλέι-άουτ.


Η Κυριακή ξεκίνησε δυναμικά με τη νίκη-ανατροπή του Πύργου εναντίον του Βαρβασιακού. Η ομάδα του Μίμη Γιοβανάκη με γκολ των Νοταρά και Μπατσίλα βρισκόταν μπροστά στο ημίχρονο με 2-1. Στη συνέχεια όμως ο Πύργος γύρισε το ματς με 2 γκολ του Αλεξόπουλου και ένα του Καπού. Ο Βαρβασιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-4. Έτσι, ο Πύργος συνεχίζει ακάθεκτος και έφτασε στο -3 από τη κορυφή.


Ακολούθησαν τα παιχνίδια ανάμεσα σε Ποσειδώνα και Δάφνη με τελικό αποτέλεσμα 2-3 και της Θύελλας με τον Κανάρη που έληξε 0-0 (πατήστε στους αγώνες για να δείτε την ανασκόπηση τους)

 


Στη Β κατηγορία, ο Βροντάδος συνέχισε δυναμικά περνώντας από τη Σέντα με 1-3. Τα γκολ πέτυχαν οι Χανδράς και Τσαφαράς, ενώ το άλλο τέρμα του Βροντάδου ήταν αυτογκολ. Η Ένωση βρήκε το γκολ με τον Χατζή, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ομάδα της Ένωσης.


Στο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο Όμηρος πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανοινούσσιο με 1-0. Το σημαντικό γκολ πέτυχε ο Κιάφα, ενώ ο ίδιος αστόχησε σε πέναλτι (απέκρουσε ο Πασβάντης) στο 65’. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα των Οινουσσών υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα μέσα στο 2024.


Στο Ισιδωρίδειο της Καλαμωτής, η τοπική ομάδα επικράτησε επι του Λέων με 2-0, πατώντας προσωρινά στη 3η θέση, στο -1 από τον Όμηρο και στο +2 από Πανοινούσσιο και Λαίλαπα. Όμως, έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από τους άλλους διεκδικητές της 2ης θέσης. Τα 2 γκολ πέτυχε ο Πάλι.


Το απόγευμα ο Άτλας επικράτησε εύκολα με 0-5 της Φάρκαινας με 2 γκολ του Μπαϊράμι και ένα από τον Καλεώδη, τον Καζάκο και τον Κρητικό. Έτσι έφτασε την Ένωση στους 18 βαθμούς ενώ έχει ματς λιγότερο.


429 views0 comments

コメント


bottom of page