top of page
Writer's pictureFanis K

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ 3ΠΟΝΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ

Ποσειδώνας-Δάφνη 2-3 Κόκκινος, Ασλανίδης  / Μαθιούδης x2, Σεκ



Στη πιο σημαντική αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής, η Δάφνη πήρε τη δεύτερη νίκη της κόντρα στον Ποσειδώνα φέτος, νικώντας στα Καρδάμυλα με 2-3. Ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, δυνατές μονομαχίες και τα γκολ δεν έλλειπαν από το παιχνίδι.


Οι ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν αρκετά από στημένες φάσεις και να πιέσουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Έτσι προήλθε και το πρώτο γκολ του Κόκκινου, που από πλάγιο άουτ, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Δάφνης και με 2η προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, η Δάφνη πήρε την υπεροχή και με τον Μαθιούδη μπροστάρη έκανε το 1-1 (είχε δοκάρι λίγα λεπτά νωρίτερα). Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η απόφαση του προπονητή της Δάφνης Νίκου Χαβιάρα, να βάλει τον Αναγνωστάκη να αγωνιστεί ως στόπερ, απέδωσε και με το παραπάνω με την απόδοσή του να ήταν εξαιρετική. Όπως ακριβώς και το ίδιο έκανε με τον Καλαντζή, που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, να αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ και να αποδίδει εξαιρετικά.


Με την έλευση του Β’ μέρους δεν άλλαξαν πολλά στην εικόνα του ματς. Ο Ν. Βασιλάκης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 50’. Και οι δυνατές μονομαχίες συνεχίστηκαν στον χώρο του κέντρου, με τον Jone Miguel να εκμεταλλεύεται μια από αυτές, τσιμπώντας τη μπάλα και στέλνοντας τον Σεκ μόνο του με τον Τσουμπή. Ο επιθετικός της Δάφνης έμεινε ψύχραιμος και πλάσαρε κάνοντας το 2-1, ενώ είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς. Ο Σενεγαλέζος είχε και άλλη καλή στιγμή με τον Τσουμπή να αποκρούει από κοντινή απόσταση.  Σειρά του Ποσειδώνα ήταν να αντιδράσει και το έκανε με την κεφαλιά του Ασλανίδη, από την ωραία σέντρα του Μονιού. Λίγο πριν το 2-2 ο Σιδεράκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-3. Βέβαια, η Δάφνη είχε την υπεροχή απείλησε ξανά, χωρίς να βρει το νικητήριο τέρμα, σε πρώτο χρόνο. Στο 90’ από μια πολύ καλή αλλαγή παιχνιδιού του Βέντου, ο Μαθιούδης πήρε πέναλτι, το οποίο ο ίδιος εκτέλεσε και έκανε το 2-3. Ο Ποσειδώνας δεν είχε χρόνο – ούτε τρόπο – και σε όλη τη διάρκεια των καθυστερήσεων δεν απείλησε.


Η ομάδα της Δάφνης πήρε μια τεράστια νίκη, η οποία βάζει φωτιά στην κορυφή, ενώ ο Ποσειδώνας για δεύτερο σερί παιχνίδι μένει άποντος, έχοντας στο μυαλό του τον προημιτελικό της Τετάρτης (21/02) με τον Ηρακλή.




 οι καλύτερς στιγμές απο το παιχνίδι

Comments


bottom of page