top of page
Writer's pictureFanis K

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ

ΠΥΡΓΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0


Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του Πύργου και του Ηρακλή με σκοπό το καλύτερο πλασάρισμά τους πριν τα μπαράζ, με το 0-0 οι 2 ομάδες μπήκαν σε μπελάδες.


Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ηρακλής κυριάρχησε και είχε το πάνω χέρι χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, απείλησε την εστία του Πύργου και είχε 2 καλές ευκαιρίες πριν το τέταρτο με Κακούσιο και Φλάμο, με το σουτ του δεύτερου να σταματάει στο δοκάρι. Από την άλλη, ο Πύργος δεν μπορούσε να φτιάξει  παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην έχει καμία καλή ευκαιρία πριν το ημίχρονο.


Η ίδια εικόνα υπήρχε και για το 2ο μέρος, με τον Ηρακλή να συνεχίσει να απειλεί την εστία του Πύργου με τον Πατελίδα να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και να κρατάει το 0. Ούτε στο β’ μέρος κατάφερε να αναπτυχθεί ο Πύργος, που προσπάθησε κυρίως με μεγάλες μπαλιές να απειλείσει την εστία του Ηρακλή. Το παιχνίδι γενικότερα ήταν χαμηλού ρυθμού με αρκετές διακοπές. Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι των διακοπών, η διαιτησία του Βαλλιάνου ήταν ικανοποιητική, με μόνο παρατράγουδο τη φάση που ζητάει πέναλτι ο Ηρακλής, για χέρι σε σουτ του Σαμιώτη.


Πλέον οι 2 ομάδες φτάνουν τους 27 βαθμούς, αλλά με 2 αγωνιστικές πριν την έναρξη των μπαράζ νιώθουν τη πίεση του Κανάρη που βρίσκεται στους 24 βαθμούς και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση



Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Comments


bottom of page