top of page
Writer's pictureFanis K

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ – ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ 0 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΗ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ

Θύελλα-Κανάρης 0-0

Στο Δημοτικό Στάδιο, η Θύελλα δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τους διώκτες της, αφού μετά τις ήττες του Ηρακλή και του Ποσειδώνα, εκείνη έμεινε στο 0-0 με τον αξιόμαχο Κανάρη.

Ένα αρκετά κακό παιχνίδι, με λίγες ευκαιρίες, με τον Κανάρη , να συνεχίζει το σερί που έχει, φτάνοντας τους 9 αγώνες χωρίς ήττα.


Η Θύελλα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασε με τον Μπρούση τη πιο κλασική ευκαιρία του ματς, όταν από γύρισμα του Βασιλάκη ο Κρουσουλούδης τον νίκησε σε εξ’ επαφής πλασέ από τη μικρή περιοχή. Ο Κανάρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι αξιόλογο. Ο Γεωργίτσης, από τα αριστερά δημιούργησε κάποιους κινδύνους, όμως η άμυνα της Θύελλας δεν επέτρεψε στα γυρίσματα του να φτάσουν συμπαίχτη. Ήταν εμφανές, πως υπήρχε πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων, αφού και οι 2 πλευρές δεν μπορούσαν να απειλήσουν ούτε από στημένη φάση.


Γενικότερα η Θύελλα είχε την κατοχή, προσπαθούσε να βρει χώρους, χωρίς επιτυχία. Έλλειπε από τη Θύελλα σήμερα, το να μπορέσουν να τελειώσουν τις λίγες φάσεις, που είχαν με αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό δεν έγινε με τους γηπεδούχους να σπαταλούν κάποιες καλές προϋποθέσεις για το 1-0. Ο Κανάρης χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 όταν η μπάλα έφυγε από τον Σεράφη μετά την έξοδο του, το πλασέ όμως σε κενή εστία (υπήρχαν όμως 2 αμυντικοί στη γραμμή) εξουδετερώθηκε σε κορνερ.


Και οι 2 ομάδες ετοιμάζονται για την μεταξύ τους αναμέτρηση στα προημιτελικά του κυπέλλου τη Τετάρτη 21/02     

195 views0 comments

Comments


bottom of page